3 juli 2014

Kvarliggare i Karlskrona

Ingen vidare väderprognos idag (V-SV 9-12 och regnskurar), dvs det hade medfört kryss i frisk vind med grov sjö. Vi stannade kvar i hamn och tog det lugnt. Fixade lite med båten och tänkte vaxa däck, som inte blev av i våras. Regnet hindrade vaxningen, men däremot hann vi med en promenad upp på Bryggareberget. Vi fikade o beundrade utsikten. 

Imorgon är det utlovat varmare väder med sydliga vindar och 3-6. Planen just nu är att gå vidare mot Karlshamn. 

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hejsan skepparn o styrkvinnan
Följer er på bloggen, taskigt det där med dyra antennen, hoppas VHF-en fungerar. Du får köra TVn via din router och datorn! Karlskrona (och även Kristianopel-gillar att gå i shorts!) låter som ett mysigt turistmål, vill absolut besöka Neptun. Vi kommer nog att försöka åka via båda ställena på vår resa ner mot Skåne-land om någon vecka (när sommaren kommit tillbaka) Hoppas att ni liksom vi kommer att få både varmt o fint väder till helgen. Segla lungt och bränn inte knäna!
Gert O Ritva

Leif o Hilkka sa...

Hej o tack.

Jo antennen saknar vi, men ännu så länge kan vi titta hjälpligt med en kabelstump i antennuttaget. Hoppas bara inget mer ramlar loss.

"Kap Blekinge", med Kristianopel och Karlskrona kan verkligen rekommenderas. Lägg därtill en utflykt till Utklippan och det är perfekt.

Ha d bra på jobbet och kommande semester.

Leif o Hilkka sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.